Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-05-05@11:48:17 GMT

درد شکم همراه با تغییر اجابت مزاج نشانه چیست؟

تاریخ انتشار: ۲۵ مهر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۲۱۱۰۰۳۳۰

شهرام آگاه فوق تخصص گوارش و کبد در گفت‌وگو با خبرنگار  حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران؛ درباره سندروم روده تحریک پذیر گفت: کولیت عصبی یا سندروم روده تحریک پذیر یکی از بیماری های شایع دستگاه گوارشی است که جزو بیماری های خطرناک و بدخیم نیست اما علائم آن کیفیت زندگی بیماران را مختل و حضور مبتلایان به این اختلال را در جامعه کم رنگ می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: علت بیماری سندروم روده تحریک پذیر هنوز مشخص نیست اما عواملی مانند استرس و تغییرات نورترانسمیتری مغزی در بروز این بیماری تاثیر گذار است، درد شکم، اسهال، نفخ و یبوست از شایع ترین عوارض این اختلال است.

فوق تخصص گوارش و کبد با اشاره علائم بالینی سندروم روده تحریک پذیر، ادامه داد: مهم ترین علائم این بیماری درد شکمی است که همراه با تغییرات اجابت مزاج ( اسهال یا یبوست) در فرد بروز می کند. بیماری بیشتر در بین جوانان و خانم ها دیده می شود.

وی درباره تشخیص سندروم روده تحریک پذیر گفت: در مرحله اول به تشخیص پزشک انجام برخی تست ها مانند آزمایش خون و مدفوع و برای مرحله بعدی کلونوسکوپی به بیمار تجویز می شود.

فوق تخصص گوارش و کبد بیان کرد: برای درمان سندروم روده تحریک پذیر طی مدتی کوتاه برای بیمار دارو تجویز می شود، زیرا مشکل بسیاری از مبتلایان مقطعی است به طور مثال فردی در دوران دانشجویی به دلیل استرس مبتلا به این سندروم شده اند که پس از فارغ التحصیلی درمان می شود.

آگاه درباره تاثیر اصلاح رژیم غذای در بیماری سندروم روده تحریک پذیر گفت: افراد مبتلا به این بیماری باید از مصرف غذاهای نفاخ مانند حبوبات و جوانه ها، نوشیدنی های محرک مثل قهوه وبرخی از میوه ها خودداری کنند.

وی بیان کرد: بیماران درصورت خودداری از مصرف سیگار یا الکل ، اصلاح تغذیه و ورزش کردن می توانند سندروم روده تحریک پذیر را بهبود ببخشند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۱۰۰۳۳۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟

وزارت حج و عمره عربستان، دستورالعمل‌ها و توصیه‌ های بهداشتی حج امسال را که شامل ایمن‌ سازی در برابر برخی بیماری‌ها است، ابلاغ کرد.

به گزارش مهر، بنا بر اعلام وزارت حج و عمره عربستان، زائر بیت الله الحرام باید واکسن مننژیت را دریافت کرده باشد، به طوری که مدت زمان دریافت آن از ۱۰ روز کمتر و از ۵ سال بیشتر نباشد.

همچنین، مقامات بهداشتی کشوری که زائر بیت الله الحرام به سرزمین وحی اعزام می‌کنند، باید از دریافت واکسن به موقع وی اطمینان حاصل کنند و نام واکسن مصرفی و تاریخ دریافت آن را در گواهی واکسیناسیون بنویسند.

زائر باید واکسنی متشکل از حداقل یک دوز واکسن فلج اطفال خوراکی دو ظرفیتی یا واکسن فلج اطفال غیرفعال دریافت کند.

در همین راستا، وزارت بهداشت عربستان توصیه کرد کشورهایی که زائران آنها عازم به سرزمین وحی هستند، توجه داشته باشند که وی از بیماری‌هایی که با حداقل سلامت جسمانی منافات دارد و زائر نمی‌تواند با آنها مناسک انجام دهد، عاری باشد.

وزارت بهداشت عربستان به مواردی مانند نارسایی پیشرفته کلیه که نیاز به همودیالیز یا دیالیز صفاقی دارد، نارسایی قلبی پیشرفته که علائم آن در حالت استراحت یا با حداقل فشار فیزیکی ظاهر می‌شود، بیماری‌های مزمن ریوی که نیاز به استفاده متناوب یا مداوم از اکسیژن دارند، سیروز پیشرفته کبدی همراه با علائم نارسایی کبد مانند: آسیت، خونریزی واریس، یا تشنج یا از دست دادن هوشیاری و بیماری‌های عصبی شدید که شناخت را مختل می‌کنند یا با ناتوانی‌های حرکتی شدید همراه هستند و پیری همراه با زوال عقل اشاره کرده است.

بر اساس اعلام وزارت بهداشت عربستان؛ زائران مبتلا به بیماری‌های مزمن، علاوه بر مقدار کافی از داروهایی که مصرف می‌کنند، مدارک مربوط به وضعیت سلامتی خود را به همراه داشته باشند و در وسایل همراه خود قرار دهند، علاوه بر این که در برابر بیماری‌های مورد هدف واکسیناسیون‌های اولیه مانند دیفتری، کزاز، سیاه سرفه، فلج اطفال، سرخک و آبله ایمن شوند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • هوش مصنوعی در جستجوی راز آلزایمر: ارتباط بین روده و مغز!
  • هوش مصنوعی در جستجوی راز آلزایمر: کاوش در ارتباط بین روده و مغز!
  • تداوم بارندگی همراه با رعد و برق شدید در امارات+فیلم
  • موی روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • علائم سندروم روده تحریک پذیر (فیلم)
  • دستورالعمل بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد/ ممنوعیت حج برای مبتلایان به این بیماری‌ها
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها؛ زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • ممنوعیت حج برای مبتلایان به برخی بیماری‌ها / زائران حج چه واکسن‌هایی باید بزنند؟
  • دستورالعمل‌ بهداشتی حج ۱۴۰۳ اعلام شد