Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «رکنا»
2024-05-05@10:27:11 GMT

این کمربند هوشمند مشکلات گوارشی را شناسایی می کند

تاریخ انتشار: ۲۲ خرداد ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۱۲۵۴۰۱

این کمربند هوشمند مشکلات گوارشی را شناسایی می کند

رکنا: با کمک هوش مصنوعی کمربندی ساخته شده که مشکلات گوارشی را تشخیص می دهد.

محققان استرالیایی کمربندی ساخته اند که با کمک هوش مصنوعی و فناوری«حسی آکوستیک» سندروم روده تحریک پذیر را تشخیص می دهد.

به گزارش  نیواطلس، سندروم روده تحریک پذیر(IBS) اختلالی است که موجب تورم معده، اسهال و یبوست می شود. تشخیص آن کار سختی است و بیشتر اوقات برای این منظور باید کلونوسکوپی انجام شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درهمین راستا کمربندی ساخته شده که با گوش دادن به حرکات معده کاربر این اختلال را ردیابی می کند. گروهی از محققان دانشگاه غرب استرالیا نمونه اولیه این کمربند را ساخته که با استفاده از هوش مصنوعی و فناوری «حسی آکوستیک» این سندروم را ردیابی می کند.

دانشمندان این کمربند را روی ۶۸ نفر آزمایش کردند که ۳۱ نفر آنها از قبل به این سندروم مبتلا و بقیه سالم بودند.

تمام افراد دوساعت بعد از یک مدت غذا نخوردن و همچنین ۴۰ دقیقه پس از خوردن وعده غذایی این کمربند را استفاده کردند.

این کمربند سروصدای روده را ثبت کرد. از سوی دیگر هوش مصنوعی با استفاده از این اطلاعات یک شاخص آکوستیک ساخت که میان الگوی صدای دستگاه گوارش مبتلا به IBSو نمونه سالم آن تمایز قائل می شود.

درمرحله بعد کمربند مذکور روی ۳۰ داوطلب آزمایش شد که نیمی از آنها مبتلا به سندروم و بقیه سالم بودند. این بار دستگاه برای تشخیص این اختلال به کار گرفته شد و توانست با نرخ صحت ۸۷ درصد آن را تشخیص دهد.

 

منبع: رکنا

کلیدواژه: جام جهانی سلامت ماه رمضان مهم ترین های 24 ساعت غذا مشکلات هوش مصنوعی دانشمندان استرالیایی شناسایی کمربند هوشمند عکس روزنامه ایران زن مشهد آزار فیلم دختر تجاوز دختر جوان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rokna.net دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۱۲۵۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برای رهایی از مشکلات ترافیکی باید به سمت استفاده از فناوری‌های مدرن حرکت کرد

مدیرعامل سازمان قطار شهری اصفهان و حومه گفت: برای رهایی از مشکلات ترافیکی باید به سمت فناوری‌های مدرن، دیتامحور، اطلاعات محور و هوشمندی ترافیک در حوزه حمل‌ونقل حرکت کنیم که برگزاری نمایشگاه‌هایی همچون حمل‌نقل دانش‌بنیان می‌تواند این مسئله را به‌ویژه در دانشگاه‌ها و میان قشر دانشجو ایجاد کند.

سیدمحسن واعظی‌فر در دومین نمایشگاه حمل‌ونقل دانش‌بنیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با ابراز خرسندی از برگزاری این نمایشگاه اظهار کرد: به خود می‌بالم که علم و فناوری همکاران ما در شهر و کشور رشد پیدا کرده است تا جایی که در حمل و نقل هوشمند حرف برای گفتن دارند.

وی با تاکید بر اینکه دنیا نیز در حوزه حمل‌ونقل هوشمند رشد بسیاری پیدا کرده است و رو به جلو حرکت کرده است که امیدواریم ما نیز به سرعت آن‌ها برسیم، اضافه کرد: معضل کشور ما سوخت ارزان بود و به همین دلیل حمل‌ونقل عمومی و انبوه‌بر به‌ویژه هوشمند بودن مسیر و ترافیک تا حدودی مغفول واقع شد.

مدیرعامل سازمان قطار شهری اصفهان و حومه تصریح کرد: این موضوع به دلیل ارزان بودن سوخت بود اما در حال حاضر جامعه نشان داد که حتی اگر سوخت به صورت رایگان در اختیار مردم قرار بگیرد، دیگر نمی‌شود برای آلودگی ناشی از سوخت کاری کرد.

وی ادامه داد: برای رهایی از مشکلات ترافیکی باید به سمت فناوری‌های مدرن، دیتامحور، اطلاعات محور و هوشمندی ترافیک در حوزه حمل و نقل حرکت کنیم که برگزاری این نمایشگاه‌ها می‌تواند این مسئله را به ویژه در دانشگاه‌ها و میان قشر دانشجو ایجاد کند.

کد خبر 750132

دیگر خبرها

  • برچسب هوشمند برای پایش مواد غذایی دریایی ساخته شد
  • دومین جشنواره سالانه تولید فیلم با هوش مصنوعی در آمریکا برگزار شد
  • هوش مصنوعی در جستجوی راز آلزایمر: ارتباط بین روده و مغز!
  • اولین موزیک‌ ویدئوی رسمی با هوش مصنوعی ساخته شد
  • هوش مصنوعی در جستجوی راز آلزایمر: کاوش در ارتباط بین روده و مغز!
  • تجهیز صنایع کشور با ربات‌های مجهز به هوش مصنوعی
  • تولید میکروقطره‌هایی که برای تشخیص دقیق بیماری استفاده خواهند شد
  • علائم سندروم روده تحریک پذیر (فیلم)
  • سامانه آموزشی ترید در بازار ارز دیجیتال مبتنی‌بر هوش مصنوعی طراحی شد
  • برای رهایی از مشکلات ترافیکی باید به سمت استفاده از فناوری‌های مدرن حرکت کرد